• Novinka
    CyberPi Project-Based Coding Kit  (P1030478)
    CyberPi Project-Based Coding Kit  (P1030478)

    CyberPi Project-Based Coding Kit (P1030478)

    P1030478
    166,80 €

    139.00 € bez DPH

    CyberPi Project-Based Coding Kit  (P1030478)

    Množstvo:
    OUT OF STOCK

    CyberPi Project-Based Coding Kit  (P1030478)

    Makeblock Cyberpi Projektová kódovacia súprava, kódovanie pre deti s podporou programov Scratch a Python, STEM projekty pre deti vo veku 8-12 rokov, robotická súprava s podporou AI a IoT technológie so zabudovaným WiFi modulom . Roboty sú skvelým nástrojom na výučbu kódovania pre deti. Kódovacia súprava Makeblock Cyberpi obsahuje všetko, čo vaše deti potrebujú na to, aby mohli začať pracovať s robotmi. Má autíčko s automatickou jazdou, oscilačným ventilátorom a inteligentným košom na odpadky. Podporuje programovanie v jazykoch Python a Scratch.

    • Objavte vzrušenie z praktických projektov STEM - Ponorte sa do intuitívneho učenia s našimi premyslenými projektmi STEM, ktoré obsahujú auto s automatickým pohonom, oscilačný ventilátor a inteligentný odpadkový kôš. Rozlúčte sa s nudnými učebnicami a prijmite vzrušenie z projektového vzdelávania.
    • Vydajte sa na bezproblémovú cestu praktického vzrušenia - Ponorte sa do pohlcujúceho sveta praktickej zábavy s našimi užívateľsky prívetivými návodmi na stavbu krok za krokom. Začnite bez námahy a v okamihu sa ponorte do vzrušujúcej ríše kódovacích vzruchov.
    • Uvoľnite neobmedzené možnosti s CyberPi - Okrem neuveriteľných STEM projektov ponúka CyberPi aj širokú škálu funkcií, ktoré môžete preskúmať. Prevezmite ovládanie pomocou joysticku, rozpoznávajte pohyb, rozsvieťte sa živými LED svetlami, vychutnajte si plnofarebný displej, zaznamenávajte vzácne okamihy a prehrávajte podmanivé zvuky. Nechajte sa unášať svojou kreativitou!
    • Urobte si učenie kódovania jednoduchým a zábavným - Odomknite si jednoduché a zábavné učenie s 30+ učebnými osnovami zosúladenými s normami a 20+ online prípadmi. Pozdvihnite úroveň vzdelávania vďaka pútavým zdrojom, ktoré sú v súlade so štandardmi, čím zabezpečíte efektívne a príjemné učenie.
    • Ideálne pre školu a rodinné zblíženie - Táto úžasná súprava ponúka nielen inovatívne projektové vzdelávanie, ale vytvára aj vzácne chvíle pre kvalitný čas strávený s rodinou. Uvoľnite radosť z učenia a hraní

    Makeblock CyberPi Project-Based Coding Kit obsahuje :

    • Súprava Makeblock CyberPi Project-Based Coding Kit: Umožňuje deťom učiť sa elektroniku a kódovanie prostredníctvom STEAM projektov
    • Extra bonus: Obsahuje viac ako 34 online lekcií, ktoré deťom pomôžu naučiť sa elektroniku a programovanie (12 online lekcií pre CyberPi Project-Based Coding Kit a viac ako 22 online lekcií pre CyberPi)
    • SKU 8543709990 6928819519220
    Makeblock Education
    P1030478

    Špecifické referencie

    CyberPi Project-Based Coding Kit (P1030478)

    166,80 €

    139.00 € bez DPH