• Novinka
    HaloCode Standard Kit (P1030065) Makeblock
    HaloCode Standard Kit (P1030065) Makeblock
    HaloCode Standard Kit (P1030065) Makeblock
    HaloCode Standard Kit (P1030065) Makeblock
    HaloCode Standard Kit (P1030065) Makeblock
    HaloCode Standard Kit (P1030065) Makeblock
    HaloCode Standard Kit (P1030065) Makeblock
    HaloCode Standard Kit (P1030065) Makeblock
    HaloCode Standard Kit (P1030065) Makeblock

    HaloCode Standard Kit (P1030065) Makeblock

    P1030065
    59,88 €

    49.90 € bez DPH

    HaloCode Standard Kit (P1030065) Makeblock

    Množstvo:
    OUT OF STOCK

    HaloCode Standard Kit (P1030065) Makeblock

    HaloCode je bezdrôtový jednodoskový počítač. Vďaka zabudovanej podpore Wi-Fi a mikrofónu môžu študenti ľahko zapojiť svoju dosku do projektov internetu vecí a pridať k nej schopnosť rozpoznávania reči.Dodáva sa s množstvom senzorov, ako je 12 x programovateľná farebná LED dióda, snímač pohybu, dotykový senzor a ďalšie. A jej sprievodný softvér, mBlock 5, umožňuje ľahko začať pracovať s HaloCode a naučiť sa kódovať. Pomocou HaloCode môže každý vytvárať svoje vlastné výtvory, a to jednoduchým a zábavným spôsobom.

    Čo je štandardná súprava HaloCode

    HaloCode je bezdrôtový jednodoskový počítač. Vďaka zabudovanej podpore Wi-Fi a mikrofónu môžu študenti jednoducho zapojiť vašu dosku do projektov internetu vecí a pridať k nej schopnosť rozpoznávania reči. Dodáva sa s množstvom senzorov, ako je 12 programovateľných RGB LED, pohybový senzor, dotykový senzor a ďalšie. A jej sprievodný softvér, mBlock 5, umožňuje ľahko začať pracovať s HaloCode a naučiť sa kódovať. Pomocou HaloCode môže každý vytvárať svoje vlastné výtvory, a to jednoduchým a zábavným spôsobom!

    Vďaka zabudovanej Wi-Fi nebolo vytváranie projektu IoT nikdy jednoduchšie

    a. Vďaka zabudovanému modulu Wi-Fi môže študent používať HaloCode a mBlock 5 na vytváranie platformy inteligentných zariadení a modelov IoT, ako je ovládanie domácich spotrebičov na diaľku, tým najjednoduchším spôsobom vôbec. b. Lokálna sieť(LAN) umožňuje, aby dva alebo viac HaloCode navzájom komunikovali. To umožňuje študentom, aby HaloCode robil oveľa viac vecí, ako napríklad stolný bubenícky blok.

    Vystavuje študentov technológiám umelej inteligencie, ako je napríklad rozpoznávanie reči

    HaloCode má zabudovaný mikrofón, ktorý mu umožňuje rozpoznať hlas . A jeho cloudové úložisko a funkcie Wi-Fi dávajú študentom slobodu vytvárať jedinečné projekty založené na službe rozpoznávania reči. Či už vytvárate hračku na interakciu s hlasom alebo nastavujete inteligentnú domácnosť ovládanú hlasom, alebo DIY prototyp AI reproduktora,HaloCode je presne to, čo hľadáte.

    Vstavané senzory robia HaloCode multitalentovaným

    HaloCode má 12 programovateľných RGB LED, dotykový senzor, senzor pohybu a ďalšie. Žiaci si pomocou nich môžu postaviť interaktívnu dúhovú lampu, vytvárať hry so snímaním pohybu, komunikovať so šprintami mBlock 5 a dokonca si vyrobiť náramky na sledovanie pohybu.

    Podpora skutočného multithreadingu

    Zariadenie HaloCode s veľkosťou 45 mm je vybavené 4 MB pamäťou a vstavaným výkonným dvojjadrovým 32-bitovým mikroprocesorom Xtensa LX6, ktorý má možnosť vykonávať viacero procesov alebo vlákien súčasne. Nezáleží na tom, koľko programov napíšete, s HaloCode ich jednoducho môžete spúšťať súčasne, čo je s Micro:bitom len ťažko možné.

    Grafický programovací jazyk inšpirovaný jazykom Scratch 3.0

    Program mBlock 5 je vyvinutý na základe jazyka Scratch 3.0. Podporuje blokové programovanie, vďaka čomu je kódovanie intuitívne a ľahko sa osvojuje. Jediné, čo študenti musia urobiť, je ťahať a púšťať tieto farebne označené bloky. Rýchlo tak získajú prehľad o základoch kódovania a môžu sa sústrediť na dôležitejšiu vec, ktorou je Tvorba.

    Prejdite na pokročilý Python pomocou jedného kliknutia

    HaloCode podporuje MicroPython. V aplikácii mBlock 5 môžete prejsť na kódovanie v jazyku Python jediným kliknutím. Kód v jazyku Python sa mení synchronizovane s kódovacími blokmi v reálnom čase, takže študenti si môžu skontrolovať, ako vyzerajú ich programy v režime Python. Uspokojuje aj potreby učiteľov na pokročilé vyučovanie. Samozrejme, študenti môžu písať kód priamo v editore Python v aplikácii mBlock 5.

    Kompatibilita s viacerými platformami, podpora Jednoduché učenie sa vedomostí o strojovom učení

    Tu sa dozviete všetko o najmodernejších technikách umelej inteligencie, od kognitívnych služieb spoločnosti Microsoft až po hlboké učenie spoločnosti Google. mBlock 5 je k dispozícii pre web, MacOS, Windows PC, iOS a Android. Trénovaním strojového modelu môžu študenti vytvoriť niektoré aplikácie umelej inteligencie, napríklad systém na odomykanie pomocou rozpoznávania tváre. Tipy: Funkcia strojového učenia nie je súčasťou mobilnej aplikácie.

    Vďaka integrácii hardvéru a softvéru je učenie sa kódovania zábavné

    Pomocou aplikácie mBlock 5 môžu študenti naprogramovať scénu na vytvorenie projektov, ktoré sú pútavé. Môžu napríklad navrhovať logické hry, ktoré sa hrajú pomocou ovládačov. Pomocou jednoduchých materiálov môžu vytvárať animácie, hry alebo príbehy, ktoré sú jedinečné. Tým, že sa žiaci učia kódovať na hardvéri, môžu vidieť, ako ich kód funguje presne v reálnom svete a ako im kódovanie prospieva v živote. To pomáha študentom rozvíjať intuitívne chápanie logiky programovania.

    Špecifikácie
    • Procesor Dvojjadrový 32-bitový mikroprocesor Xtensa LX6;Taktovacia rýchlosť CPU:240Mhz ESP32
    • Vstavaná pamäťFlash ROM :440K;RAM:520K
    • Rozšírená pamäť SPI Flash: 4MB;PSRAM: 4MB
    • Komunikácia Port USB、Bluetooth、WiFi(Dvojitý režim,prístup do lokálnej siete)
    • 12 programovateľných RGB LED 、Senzor pohybu (obsahuje trojosový akcelerometer a trojosový gyroskop)
    • Mikrofón、Programovateľné tlačidlo、4 dotykové senzory (4 vstupno-výstupné piny, ktoré môžu generovať výstupy PWM;4 digitálne vstupné porty, 2 analógové vstupné porty)
    • Externé komponenty Krokosvorky, rozširujúca doska
    • Prevádzkové napätie 3.3V
    • Softvér mBlock 5
    • Jazyky kódovania Blokový programovací jazyk, Python, mBlock pre web a MacOS 10.10 Win7/Chromebook/Linux, mBlock pre PC
    • SKU 8543709990 6928819509269
    Zoznam častí
    • 1 x HaloCode
    • 1 x držiak batérií veľkosti AAA
    • 3 x batéria AAA
    • 1 x kábel Micro USB
    • 1 x remienok s háčikom a pútkom
    • 1 x čierny chlpatý uzáver (balenie 4 ks)
    • 1 x biely háčikový uzáver (balenie po 4 kusoch)
    • 1 x páska z medenej fólie
    • 1 x užívateľská príručka_9 jazykov
    • 1 x návod na použitie_9 jazykov
    • 1 x viacfarebné svorky s aligátorom (balenie 4)
    Užívateľská príručka a vzorový program

    Na stiahnutie

    Makeblock Education
    P1030065

    Špecifické referencie

    HaloCode Standard Kit (P1030065) Makeblock

    59,88 €

    49.90 € bez DPH